Vansweevelt Makelaars


Graatakker 91 2300 Turnhout
014 41 42 42 Klik om te bellen

Over Vansweevelt Makelaars

Visie en deskundigheid gedragen door enthousiaste medewerkers

Vansweevelt makelaars is actief in de ruime omgeving Turnhout, Herentals, Geel en Mol. Sinds de opstart in 1989 vanuit Vosselaar is de organisatie blijven groeien. Ca 14 medewerkers zetten zich vanuit onze kantoren in Turnhout, Geel en Herentals dagelijks in voor uw eigendom(men).

Vansweevelt makelaars heeft bewust gekozen om te evolueren tot een volledige dienstverlening: verkoop, verhuur, nieuwbouw, verzekeren, financieren en vastgoed- en financieel advies. Elke afdeling heeft zijn specifieke mensen wat de deskundigheid en het persoonlijk contact sterk bevordert. Maar ook de kruisbestuiving tussen de diverse diensten geeft meerwaarde aan onze klanten.

Kwaliteit en betrokkenheid zijn adjectieven die onze werkwijze typeren en onze groei hebben gestimuleerd. Mond-aan-mond reclame is hierbij belangrijk geweest. De laatste 5 jaar is de vraag naar vastgoed sterk gestegen. Dit heeft Vansweevelt makelaars in staat gesteld nog verder te groeien. Hierdoor steeg ook de noodzaak ons nog beter te organiseren en na te denken over de koers die we in de toekomst willen varen.

Aansluiten bij het kwaliteitslabel “Certes”, de verhuis naar een nieuw hoofdkantoor te Turnhout in 2005 en de lancering van een eigen woonkrant, alsook deze vernieuwde website zijn de eerste resultaten van deze strategische aanpak. Nieuwe initiatieven worden momenteel uitgewerkt.
Wordt dus vervolgd!

Aanbod

Bedrijfspanden huur
Bedrijfspanden koop
Buitenlands onroerend goed
Grond
Huurwoningen
Koopwoningen

Onze locatie

Logo Vansweevelt Makelaars

Vansweevelt Makelaars

Vansweevelt Makelaars


Graatakker 91 2300 Turnhout
014 41 42 42 Klik om te bellen